Fysio Fitness Belfeld

Senioren Fitness

Sport

Ouder worden heeft zo zijn gevolgen voor de gezondheid. Het lichaam wordt minder belastbaar en zal dus ook blessure-gevoeliger worden. Osteoporose en hart- en vaatziekten zijn enkele voorbeelden van klachten die veel voorkomen bij oudere mensen en die veroorzaakt worden door te weinig lichaamsbeweging. Daarom is het belangrijk om ook op latere leeftijd regelmatig te bewegen. Senioren Fitness is hier een goed voobeeld van.

Deze vorm van fitness is speciaal bedoeld voor mensen ouder dan 55 jaar. Voor deze 55+ hebben wij speciale groepen. Samen met leeftijdsgenoten wordt er gesport waarbij rekening gehouden wordt met ieders mogelijkheden. Door het aanpassen van de warming up, het trainingsprogramma en de cooling down streven wij ernaar dat het voor iedereen mogelijk is om mee te doen.

Indien u twijfelt over uw eigen mogelijkheden dan is het verstandig vooraf overleg te plegen met uw huisarts. Samen kunt dan kijken welke belasting, op basis van uw leefgewoonten, voor u aanvaardbaar is.

Als "senior" ben u in elk geval van harte welkom in ons centrum. Met onze kennis en ervaring zullen wij u begeleiden zodat u op een ontspannen en verantwoorde manier kunt werken aan uw gezondheid.

Als laatste willen we nog vermelden dat wij speciale tarieven hanteren voor de 65+!

© 2020 Fysio Fitness Jansen & Stammen