Fysio Fitness Belfeld

Personal Training

Sport

Bij Fysio Fitness Belfeld geloven we dat personal training voor veel mensen misschien wel de meest effectieve manier van trainen is. Een personal trainer is er helemaal voor jou. Je Personal Trainer (PT) laat je zien welke kracht- en cardio-oefeningen geschikt zijn om bijvoorbeeld af te vallen, spieren op te bouwen, of hoe je van je klachten af komt. Een goede PT zoekt altijd naar de balans in wat je kan en wat je wilt bereiken.

Voor wie is personal training bedoeld?

Wil je afvallen? Meer spieren? Je conditie verbeteren? Minder lichamelijke klachten? Of heb je vooral iemand nodig die zorgt dat jij in actie komt? Wat je persoonlijke doelen ook zijn, een personal trainer helpt je ze op een gezonde manier te behalen. Een personal trainer haalt je uit je comfort zone en zorgt dat jij net even dat stapje extra zet. En hij laat je zien dat je tot meer in staat bent dan je zelf waarschijnlijk denkt.

Personal training bij Fysio Fitness Belfeld, hoe gaat dat?

Je kunt je progressie pas meten als duidelijk is wat je vertrekpunt en je persoonlijke doelen zijn. Tijdens een persoonlijk intakegesprek met een van onze personal trainers bespreek je deze. Zo merk je gelijk of er een goede klik is. Jullie stellen samen een trainingsprogramma op, dat volledig is afgestemd op jouw situatie en behoefte.

© 2020 Fysio Fitness Jansen & Stammen