Fysio Fitness Belfeld

Corona revalidatie

Heeft u Corona / COVID-19 gehad en zit u met klachten als gevolg van dit ingrijpende virus? Team Fysiotherapie Jansen en Stammen staat voor u klaar!

U bent welkom voor de revalidatie in onze praktijken te Belfeld en Reuver.
Direct meer weten? Neem telefonisch contact op met 077-4751505 of lees hieronder verder wat onze zorg u kan bieden.

Corona geeft veel restklachten zoals longproblemen, vermoeidheid, gewricht- en spierklachten, verlies van conditie, kracht en psychische- en cognitieve problemen. We vinden het vervelend als u met deze klachten zit en zouden graag onze specialisten op het gebied van longrevalidatie, geriatrie, Chronisch ZorgNet, sport en leefstijlbegeleiding inzetten.

Het leren omgaan met vermoeidheidsklachten en het vinden van een nieuwe balans is hierbij een belangrijk aandachtspunt. Wat kunnen wij u bieden?

Een uitgebreide training voor u als Corona-patient. Hierbij kijken we naar uw actuele klachtenbeeld en naar uw situatie voorafgaand aan de besmetting. We proberen samen met u een plan met doelen op te stellen. We meten op moment van intake uw huidige kracht en conditie en evalueren dit tijdens het traject. Tijdens de training zijn er verschillende mogelijkheden, die op uw behoefte worden afgestemd: Mogelijkheden voor revalidatie op afstand en in onze praktijk:

- Bellen, videobellen, trainingsoefeningen voor thuis
- Schema’s voor buitentraining
- Kracht en conditie training in onze fitness waar alle benodigde hulpmiddelen aanwezig zijn
- Ademhalingstraining: technieken om slijm op te hoesten
- Ademhalingsadviezen tijdens training.
- Opbouwschema om terug naar werkzaamheden te trainen.
- Fysiotherapeutische zorg voor pijnklachten, stijve spieren of gewrichten.
- Informatie over herstel belemmerende of bevorderende factoren zoals hersteltijd, slaap, voeding.
- Pilates
- Nazorg om ook na revalidatie fit en gezond te blijven!

Ook kunnen wij ons voorstellen dat andere betrokkenen zoals partners, familieleden, of kennissen in deze tijd extra belast zijn. Ook hiervoor staan we vanzelfsprekend klaar. Daarnaast zijn er mogelijkheden om samen te revalideren en aan te sterken, wat training leuker en effectiever maakt!

Neem contact op via 077-4751505 of mail naar info@fysiofitnessbelfeld.nl, of meld u gelijk aan via het contactformulier.. Vergoeding vanuit het basispakket

De revalidatie wordt vergoed vanuit het basispakket voor een duur van een half jaar, 50 behandelingen. Om hiervoor in aanmerking te komen heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Houd er wel rekening mee dat de verwijzing binnen 4 maanden na de acute fase van de aandoening moet worden gegeven.

© 2021 Fysio Fitness Jansen & Stammen