Fysio Fitness Belfeld

Sportmassage

Fysiotherapie

Onze sportmasseurs

Om te beginnen willen we aangeven dat onze sportmasseurs allemaal fysiotherapeuten zijn. Dus naast het geven van een sportmassage kunt u ook terecht met vragen over blessures of anderen lichamelijke klachten. Door deze combinatie bent u in elk geval in goede handen.

Masseren

Een sportmassage kan zowel voor als na het sporten worden ingezet. Voor het sporten zorgt een massage voor een goede doorbloeding van de spieren en bereidt deze voor op de prestatie die komen gaat. Een sportmassage na het sporten zorgt ervoor dat vocht en afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden en maakt de spieren weer soepel. Een massage zorgt voor minder spierpijn, geeft verlichting en bespoedigt het herstel zodat je zonder spierpijn of vermoeidheid je kunt voorbereiden op een volgende prestatie.

Ook als u geen sporter bent kan een sportmassage u van dienst zijn bij een stijve nek, stijve schouder, pijnlijke rug of gewoon als ontspanning.

Tapen en bandageren

Wijk unnen u ook helpen door bijvoorbeeld uw pijnlijke enkel voor de sportieve activiteit in te tapen, zodat uw spieren en banden worden ondersteund.

Informeren en adviseren

Op basis van de persoonlijke situatie van de sporter stellen we een stappenplan op zodat de massage het beste aansluit op uw sportieve activiteiten.
Tenslotte kunnen we zorg verlenen bij acuut sportletsel (EHBSO).

Hoe ziet een behandeling eruit?

Bij binnenkomst vindt er eerst een intake plaats en wordt een sport en of beroeps specifiek onderzoek uitgevoerd. Daarna wordt een stappenplan en plan van aanpak opgesteld. Als u hiermee akkoord bent, gaan we aan de slag.

Vergoedingen door zorgverzekeraars

Een massage duurt ongeveer 50 minuten en kost 40 euro.

Wilt u zich aanmelden klik dan op deze link: aanmelden sportmassage

© 2020 Fysio Fitness Jansen & Stammen